Uw arbeidsrecht advocaat in Zutphen
Bel vrijblijvend: 0575 - 79 90 24
advocatenkantoor zutphen

Uw advocatenkantoor in Zutphen

Woont u in de regio Zutphen en bent u op zoek naar een deskundig en ervaren advocatenkantoor? Dan kunt u altijd aankloppen bij Antonia Advocaten & Mediators. Wij treden zowel op voor werkgevers als werknemers en houden van een heldere en transparante aanpak.

Onze arbeidsrecht advocaten

Op ons advocatenkantoor in de regio Zutphen zijn diverse advocaten werkzaam. Ieder met hun eigen specialisatie. Hieronder stellen we ze even kort aan u voor.

Mr. M.P. de Koning is advocaat op het gebied van arbeids- en ambtenarenrecht en het daaraan verwante sociale zekerheidsrecht.

“Als advocaat vind ik het belangrijk dat mijn cliënten hun zaak met een gerust hart bij mij achter laten, omdat ze weten dat hun zaak in goede handen is. Specialistische kennis van zaken, deskundigheid en jarenlange ervaring zijn daarbij belangrijke factoren.”

Mr. W. Boers is advocaat op het gebied van arbeidsrecht.

“Ik vind het belangrijk dat al onze cliënten weten dat hun zaak bij ons persoonlijk behandeld wordt en wij alles op alles zetten om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.”

Mr. E. Smit is advocaat op het gebied van personen en familierecht en het sociale zekerheidsrecht.

“Ik realiseer mij dat een juridisch probleem voor cliënten vaak een behoorlijke impact heeft op het dagelijks leven.  Ik vind het belangrijk dat cliënten hun juridische probleem met een opgelucht gevoel bij mij kunnen neerleggen en achterlaten.”

Heeft u een geschil of conflict op het gebied van arbeidsrecht in de regio Zutphen? Dan ontvangen wij u graag op ons advocatenkantoor voor een kennismakingsgesprek. Maak direct een afspraak door te bellen naar 0575 - 79 90 24.

Menu